Екип

Нашият екип

Сервиз

Сервизът е сформиран от висококвалифицирани специалисти, които ежегодно преминават множество обучения в сферата на обслужване и ремонт на селскостопанска техника.Добрата организация и гладкото протичане на работния процес изискват следването на определени принципи.Основните принципи, които допринасят за ефективността на работата в сервиза са стремежът за отстраняване на повредите в максимално кратки срокове, предоставянето на гаранция и максимална надеждност на извършваните ремонти.

Склад резервни части

Складът за резервни части поддържа богата гама от резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit.Разполага се с голямо разнообразие от гуми и джанти за трактори и комбайни.Също така се доставят и тежести, масла, смазочни материали и грес, необходими за поддръжката на селскостопанска техника.

Отдел продажби

Търговският ни екип се състои от добре обучени и опитни търговски представители, които покриват територията на цялата страна. Работата на служителите от отдела включва комбинирането на различни знания - от технически до икономически, както и ежедневното решаване на казуси с клиенти, партньори и с мениджмънта на фирмата. Търговците се вслушват внимателно в желанията на клиентите си и открояват специфичните им потребности, за да може да отговарят на очакванията им. Основната мисия на отдела е не само да предлагат техника, а цялостно решение за съвременни земеделски производители.