Екип

Нашият екип

Сервиз

Сервизът е сформиран от висококвалифицирани специалисти, които ежегодно преминават множество обучения в сферата на обслужване и ремонт на селскостопанска техника. Добрата организация и гладкото протичане на работния процес изискват следването на определени принципи. Основните принципи, които допринасят за ефективността на работата в сервиза са стремежът за отстраняване на повредите в максимално кратки срокове, предоставянето на гаранция и максимална надеждност на извършваните ремонти.

Склад резервни части

Складът за резервни части поддържа богата гама от резервни части на John Deere, Horsch, Kuhn, Geringhoff, Zurn, Rauch, Claas, Welger, Granit. Разполага се с голямо разнообразие от гуми и джанти за трактори и комбайни. Също така се доставят и тежести, масла, смазочни материали и грес, необходими за поддръжката на селскостопанската техника.

Отдел продажби

Търговският ни екип се състои от добре обучени и опитни търговски представители, които покриват територията на цялата страна. Работата на служителите от отдела включва комбинирането на различни знания - от технически до икономически, както и ежедневното решаване на казуси с клиенти, партньори и с мениджмънта на фирмата. Търговците се вслушват внимателно в желанията на клиентите си и открояват специфичните им потребности, за да може да отговарят на очакванията им. Основната мисия на отдела е не само да предлага техника, а цялостно решение за съвременните земеделски производители.